Селекционерът на Саудитска Арабия  Ерве Ренар каза след загубата с

...
Селекционерът на Саудитска Арабия  Ерве Ренар каза след загубата с
Коментари Харесай

Ерве Ренар след загубата от Полша: Мама няма да е много доволна от мен

Селекционерът на Саудитска Арабия  Ерве Ренар сподели след загубата с 0:2 от Полша, че съжалява само, че е разочаровал майка си. Преди мача 54-годишният французин съобщи, че идният дуел ще бъде по-специален за майка му, защото нейните родители са от Полша. Въпреки това той бе сигурен, че тя ще поддържа него и отбора на Саудитска Арабия.

Майката на Ренар, която той дефинира като извънредно разпален футболен ентусиаст, бе на трибуните, с цел да види с очите си сензационната победа на Саудитска Арабия с 2:1 над Аржентина преди няколко дни. Вчера  обаче саудитците не съумяха да повторят резултата против Полша.

" Майка ми гледа по два или три мача всяка седмица. Тя обича футбола, тъй че бе доста щастлива от успеха ни над Аржентина. Тази вечер обаче тя няма да е удовлетворена от мен. Сигурен съм, че сега тя е доста тъжна. Но ще ѝ кажа, че тя ме е научила в никакъв случай да не се предавам и да работя крепко, тъй като единствено по този начин ще получа нов късмет. Както споделих и преди мача, без значение какво се случи, ние ще имаме своите шансове ", съобщи Ренар на конференцията след срещата, представен от Асошиейтед Прес.

Тимът на Саудитска Арабия насочи двойно повече удари от Полша в мача, а в края на първото полувреме пропусна и дузпа, само че френският треньор не счита, че това се дължи на неналичието на шанс.

" Днес не загубихме, тъй като не сме били късметлии. Загубихме, тъй като не бяхме ефикасни. Вратарят Войчех Шчесни си свърши прелестно работата. Той е превъзходен вратар, само че това никой не го е схванал през днешния ден, нали? ", сподели още французинът.

" Не считам, че доста хора са очаквали Саудитска Арабия да играе подобен вид футбол. Това е повода да бъда толкоз горделив от тима ", приключи Ренар.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР